Gyro Conference: Apotek 1 Kjededager 2016

Deltagerservice

Gyro Conference, med prosjektleder Haagen Klette Lunde i spissen, sørget for at deltagerne til Apotek 1 Kjededager 2016 fikk meldt seg på tidsnok, valgt de riktige aktivitetene og at hotelloppholdet ble så fint som det kunne bli!

Gyro leverte Kjededager 2016 for Apotek 1 sine ansatte i september 2016, med Gyro Conference som leverandør på deltagerservice.

Suksessfaktor for en god deltakerservice er en kombinasjon av en godt tilrettelagt teknisk løsning samt et serviceinnstilt menneskelig apparat. Dette tilbyr vi ved at alle påmeldinger blir håndtert i et velutviklet web basert arrangementssystem samt at våre medarbeidere ivaretar hver enkelt deltaker med en høy servicegrad.Vi leverte følgende tjenester til eventet:

Utarbeidelse av påmeldingsskjema for registrering
Registrering og utsendelse av bekreftelse på mottatt påmelding av deltakere og utstillerrepresentanter
Oppfølging av hotellavtale og avbestillingsfrister
Deltakerlister, totale og i henhold til kategorier
RFID navneskilt til alle deltagere
App med all praktisk informasjon og program for eventet.
SMS tjeneste

Nøkkelord her var planlegging, organisering og gjennomføring.

Gyro Conference sørget for navneskilt (RFID kort) som også inneholdt romnøkkel til hotellrommet,  praktisk for deltager som kan bruke navneskilt som dørnøkkel i tillegg!

Gyro Conference leverte vår egen konferanseapp som inneholdt all informasjonen om eventet, samt all personlig informasjon for deltageren.

Lyst til å vite mer om prosjektet ? Eller lurer på hvordan vi kan hjelpe deg med ditt Event?

Ta kontakt med prosjektleder Haagen Klette Lunde